Onderdijk 245- Seringenlaan 140

Vraagprijs incl. eigen grondstuk: 120.000 euro k.k.

Dit gezellige en goed onderhouden vakantiehuisje van 40m2 groot is voorzien van kwalitatief kunststof buiten bekleding en kunststof kozijnen met dubbel glas.

 

Het vakantiehuisje staat op het perceel 245-140 in de Seringenlaan. Op dit moment is het vakantiehuisje rustig gelegen op een groene kavel, met veel ruimte om heerlijk privé te zitten i.v.m. de omringende groenhagen. Het perceel ligt (nog) niet direct aan het water, maar het water is allemaal op korte loopafstand bereikbaar. Bij deze percelen heeft u recht op een aanlegsteiger in onze haven voor een eigen boot, zodat u van daaruit zo weg kunt varen het binnenmeer op. Het park is voornemens binnen twee jaar water te realiseren aan de achterzijde van het vakantiehuisje, waardoor deze alsnog aan het (besloten) water zal komen te liggen.

 

Wanneer u het vakantiehuisje aan de zijkant via de voordeur binnenkomt staat u in de woonkamer met open keuken, veel natuurlijk licht en mooi uitzicht door de ramen en openslaande tuindeuren. Dan aan uw linkerkant is de badkamer met douche, wastafel en wc gesitueerd, naast de badkamer zitten de deuren naar de 2 slaapkamers.

 

Het vakantiehuisje is in goede staat en recent opgeknapt. Dit vakantiehuisje is voorzien van centrale verwarming met radiatoren en heeft een kookplaat op aardgas. 

 

De bestemming van dit vakantiehuisje is verhuur, dit loopt via de verhuurbemiddeling van het park.

 

Vraagprijs incl. eigen grondstuk: 120.000 euro k.k.

 

Voor meer informatie of een bezichtigingsafspraak, kunt u contact opnemen met Chris Joost. Bezichtigingen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag in overleg met Chris.

 

E-mail: chris@vakantieparkdegrootevliet.nl

Mobiel: 0651817373