Onderdijk 245- Violenlaan 159

Vraagprijs incl. eigen grondstuk: 249.000 euro k.k.

Deze in 2009 gebouwde bungalow is 100m2 en staat op 300 m2 eigen grond.

Het grondstuk ligt direct aan viswater, welke uitloopt op de visvijver.

Aan de voorzijde heeft u een eigen parkeerplaats voor 2 voertuigen.

Het chalet heeft een tuin op het westen, is sfeervol ingericht en zeer compleet te noemen. Tevens is de bungalow in 2022 buitenom voorzien van nieuwe kunststof bekleding.

De vakantiewoning is voorzien van een aardgas, stroom, water, tv- en internetaansluiting en wordt verwarmd door centrale verwarming.

Ingericht als volgt; Aan de voorkant van de woning betreedt u de vakantiewoning: entree, hal met twee slaapkamers en een vlizo trap naar de ruime opbergzolder waar ook de cv-opstelling zit. Vanuit de hal betreedt u de riante woonkamer met zeer complete open keuken. Vanuit de woonkamer betreed u de badkamer met toilet bidet, douche en wasmachineaansluiting. Aparte toilet en de twee (kleinere) slaapkamers met stapelbed. In de achtergevel met veel glas, komt u via de openslaande deuren in de tuin. Welke direct grenst met eigen steiger, aan het viswater.

Wanneer u kiest voor verhuur loopt dit via het park. U kunt dan als eigenaar dan zelf 12 weken per jaar heerlijk recreëren op deze fantastische plek en ontvangt per kwartaal de afrekening van de verhuurinkomsten.

Vraagprijs 249.000 euro k.k.

Bezichtiging op afspraak mogelijk.

Brochure is af te halen bij de receptie of aan te vragen per e-mail: info@vakantieparkdegrootevliet.nl