✓ Groen & waterrijk
✓ Eigen viswater
✓ Hondvriendelijk park

Groepsaccommodatie vakantiepark Noord-Holland

 

Een luxe groepsaccommodatie voor grote en middelgrote groepen boekt u bij het leukste vakantiepark van Noord-Holland: De Groote Vliet. Maak kennis met onze goed onderhouden chalets en bungalows, prachtig gelegen in een groene omgeving en te huur tegen verrassend lage prijzen.

Heeft u interesse in een verblijf op ons vakantie park?


Bekijk hier al onze accommodaties

Groepsaccommodatie vakantiepark Noord-Holland


Geniet van een comfortabele overnachting tijdens bijvoorbeeld een weekendje weg aan het IJsselmeer. Beleef een gezellig samenzijn in onze groepsaccommodatie voor grote en middelgrote groepen in vakantiepark De Groote Vliet in Noord-Holland. In ons park valt er genoeg te beleven tijdens een bungalowvakantie in Nederland. Houdt u van vissen, dan kunt u bij Recreatiepark De Groote Vliet een bootje huren. Misschien vindt u het leuk tijdens lange wandel- en fietstochten de bosrijke omgeving te verkennen? Bij ons kan het allemaal. Sla ook zeker een bezoek aan nabij gelegen musea en de historische driehoek Enkhuizen – Medemblik – Hoorn niet over. Ook als u liever op het recreatiepark blijft is er meer dan genoeg te beleven en worden er diverse activiteiten georganiseerd.

De Groote Vliet

Meer informatie en contact


Neemt u voor meer informatie over onze luxe groepsaccommodatie die u boekt u bij het leukste vakantiepark van Noord-Holland, contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via nummer +31 (0) 228-583 229 of een e-mail sturen naar info@recreatieparkdegrootevliet.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen al uw vragen beantwoorden.