✓ Groen & waterrijk
✓ Eigen viswater
✓ Hondvriendelijk park

Een vakantiehuisje aan viswater

Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof, niet ver van Medemblik, biedt u een gezellig vakantiehuisje aan viswater op een park waar voor jong en oud veel te doen is. Echte visliefhebbers doen niets liever dan vissen vanuit hun eigen comfortabele stekje aan het water, waar ze alles binnen handbereik hebben. Wij bieden u dan ook die mogelijkheid met volop faciliteiten en prachtige accommodaties aan het water. We vertellen u graag meer over het huren van een huisje aan viswater.

Heeft u interesse in een verblijf op ons vakantie park?


Bekijk hier al onze accommodaties

Vakantiehuisje aan viswater bij ons recreatiepark

 

Omgeven door kilometers water, is Recreatiepark De Groote Vliet de ideale uitvalsbasis voor een geslaagde visvakantie in Nederland. Ook wanneer u eens een dagje niet wilt vissen of wanneer u uw gezin meeneemt, is het leuk om een huisje aan viswater te huren. U kunt u er zeker van zijn dat er op het park en in de directe omgeving wat activiteiten betreft genoeg te doen is. Bovendien kunt u hier niet alleen vakantiehuisjes aan viswater huren. Wanneer u vaker wilt komen heeft u buiten huren ook de mogelijkheid uw eigen huisje, al dan niet gelegen aan viswater, te kopen. We hebben bijvoorbeeld geregeld chalets te koop staan.

De Groote Vliet

Stel uw vragen over het huren van een huisje aan viswater

 

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en de faciliteiten op ons park in Wervershoof. Ook wanneer u een vraag heeft waar u het antwoord niet op kunt vinden, helpen we u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@recreatieparkdegrootevliet.nl, te bellen naar +31 (0) 228-583 229 of door gebruik te maken van het online contactformulier. Wilt u direct een mooi vakantiehuisje aan viswater reserveren? Dat doet u via de website.