✓ Groen & waterrijk
✓ Eigen viswater
✓ Hondvriendelijk park

Een visvakantie in Nederland

 

De ideale visvakantie in Nederland brengt u door op Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof, dicht bij Medemblik. Ons park is namelijk omringd door een grote hoeveelheid water, waarin allerlei soorten vis te vangen zijn. Niet alleen kunt u in de omgeving van ons park prachtig vissen, ook vanuit uw eigen chalet of bungalow kunt u een hengeltje uitgooien en uw hobby uitoefenen!

Heeft u interesse in een verblijf op ons vakantie park?


Bekijk hier al onze accommodaties

Tijdens een visvakantie in Nederland vermaakt u zich prima op ons park

 

Op het gebied van vissen is er veel mogelijk op Recreatiepark De Groote Vliet. U dient een aantal regels in acht te nemen, maar verder bent u tijdens uw prachtige visvakantie in Nederland vrij om te vissen wanneer u dat wilt. Dankzij onze karpervijver is ons park onder andere de perfecte plek voor een karpervisvakantie! Maar ook andere vissoorten worden veel gevangen, zoals snoekbaars, witvis en paling. Voor een visvakantie in Noord-Holland zit u bij ons dus zonder twijfel goed. Ook gezinsleden die niet vissen zullen zich op het park en in de mooie omgeving prima vermaken. Dat maakt De Groote Vliet de ideale uitvalsbasis voor een gezellige gezinsvakantie.

De Groote Vliet

Reserveer uw visvakantie in Nederland direct

 

U doet er goed aan uw bungalow of chalet op Recreatiepark De Groote Vliet tijdig te reserveren om er zeker van te zijn dat u dit jaar de beste visvakantie in Nederland beleeft. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over het park? Kijkt u dan eens bij de veel gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Dan kunt u altijd meer informatie aanvragen of contact opnemen door middel van het contactformulier, door te bellen naar +31 (0) 228-583 229 of door een e-mail te sturen naar info@recreatieparkdegrootevliet.nl.