✓ Groen & waterrijk
✓ Eigen viswater
✓ Hondvriendelijk park

Weekendje weg aan IJselmeer

Voor een lekker weekendje weg aan het IJsselmeer kunt u terecht bij recreatiepark De Groote Vliet. Bij ons geniet u in een waterrijke omgeving in een rustige ambiance. U hebt verschillende mogelijkheden om te recreëren op ons park en in de omgeving.

Heeft u interesse in een verblijf op ons vakantie park?


Bekijk hier al onze accommodaties

Recreatiepark De Groote Vliet biedt u een heerlijk weekendje weg aan het IJsselmeer

Onze medewerkers zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw weekend of midweek vakantie. Wij zorgen graag voor een onvergetelijk weekendje weg aan het IJsselmeer door onze goed onderhouden accommodaties, vriendelijk personeel en rustgevende omgeving. Ook uw viervoeter is welkom: op ons park zijn honden toegestaan. Daarnaast bieden wij nog een aantal services waarvan u gebruik kunt maken:

·         Onze faciliteiten zijn zeer divers. Bij aankomst ziet u meteen de receptie waar u ontvangen wordt en terecht kunt met vragen over uw verblijf. Onze accommodaties worden goed onderhouden en schoongemaakt, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

·         In het hoogseizoen staan er verschillende activiteiten gepland. U kunt met de kinderen meedoen met de kinderbingo of gezellig een spelletje pool spelen tijdens onze poolcompetitie.

·         Als het zonnetje schijnt, is niets leuker dan met een boot het water op. Op het park worden verschillende motorboten en kano’s verhuurd, die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen.

·         Recreatiepark de Groote Vliet is omringd met water. U kunt altijd een goed plekje vinden om te vissen. Op ons park ligt een karper vijver waar u altijd beet heeft. Perfect voor een karpervisvakantie!

De Groote Vliet

Genieten van een uitgerust weekendje weg aan het IJsselmeer doet u op Recreatiepark De Groote Vliet. Kijk op onze website voor meer informatie of advies. Bellen is natuurlijk sneller en u kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 228-583 229. U kunt ook een e-mail sturen naar info@recreatieparkdegrootevliet.nl.