✓ Groen & waterrijk
✓ Eigen viswater
✓ Hondvriendelijk park

Een vakantiehuis waarin honden zijn toegestaan

 

Zoekt u een vakantiehuis waarin honden zijn toegestaan, omdat u uw trouwe viervoeter graag mee op vakantie wilt nemen? Kom dan met zijn tweeën of samen met familie, vrienden én de hond genieten op ons park in West-Friesland. In Wervershoof, midden in een prachtig groene omgeving, vindt u ons bungalowpark De Groote Vliet, dat ook nog eens aan het IJsselmeer gelegen is. We vertellen u graag meer over de verschillende opties voor een vakantiehuis waarin honden zijn toegestaan.

Heeft u interesse in een verblijf op ons vakantie park?


Bekijk hier al onze accommodaties

Huur een gezellig vakantiehuis waarin honden zijn toegestaan

 

Wanneer u een bungalowpark waar honden zijn toegestaan zoekt, zit u bij ons goed, omdat wij snappen dat u uw viervoeter het liefste meeneemt op vakantie. U vindt op ons park zeven verschillende types vakantiehuizen, die allemaal geschikt zijn om uw hond mee te nemen. In de prachtige groene omgeving maakt u heerlijke urenlange wandelingen, langs het mooie IJsselmeer en de kleurrijke tulpenvelden. Ons park bevindt zich in een ideale omgeving voor een wandelvakantie, met als accommodatie natuurlijk een mooi vakantiehuis waarin honden toegestaan zijn.

 

Welke activiteiten wilt u nog meer ondernemen?

 

Ons park is prachtig gelegen op een steenworp afstand van het IJsselmeer en in de buurt van kilometerslange vaarten waar u met een bootje heerlijk overheen dobbert. Bent u een fervent visser? Ook dan zit u bij ons goed, want het park is gelegen aan het bijna gelijknamige recreatiemeer ‘De Grote Vliet’, wat een heerlijk visstekje is. Ook voor een visvakantie in Nederland kunt u dus bij ons terecht.

De Groote Vliet

Stel uw vragen direct aan ons enthousiaste team

 

Als u graag met uw hond op vakantie gaat in een waterrijke omgeving, is Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof een uitstekende bestemming. Bij ons kunt u urenlang wandelen in een prachtige omgeving, en ’s avonds tot rust komen in een recreatiewoning aan het water. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u meteen een vakantiehuis boeken waar honden zijn toegestaan? Stuur dan een e-mail naar info@recreatieparkdegrootevliet.nl of bel ons via +31 (0) 228-583 229. We gaan graag met u in gesprek.