✓ Groen & waterrijk
✓ Eigen viswater
✓ Hondvriendelijk park

Een bungalowvakantie in Nederland

 

Op recreatiepark de Groote Vliet in Wervershoof, dicht bij Medemblik, kunt u terecht voor een bungalowvakantie in Nederland. Ons park biedt uiteenlopende recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. De medewerkers van de receptie vertellen u graag waar u in de omgeving heen kunt gaan voor vermaak. Ook op het park wordt in het hoogseizoen tal van activiteiten georganiseerd. Vanaf het park ontdekt u het uitgestrekte watergebied waarin u kunt zeilen, zwemmen, vissen en surfen.

Heeft u interesse in een verblijf op ons vakantie park?


Bekijk hier al onze accommodaties

Een bungalowvakantie in Nederland die u nog lang zal heugen

 

Bij ons beleeft u een bungalowvakantie in Nederland, zoals een midweek in Noord-Holland, waar u nog vaak aan terug zult denken. Ons park is vanwege de rustige omgeving en activiteiten ook erg geschikt voor een 50+ vakantie. Wij stellen alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Onze bungalows zijn voorzien van alle moderne gemakken. De schuifpui aan de achterzijde geeft u rechtstreeks toegang tot het terras, waar u na een drukke dag heerlijk tot rust komt. Wij vinden klantvriendelijkheid, ruimte en rust erg belangrijk en daar willen we u dan ook van laten genieten tijdens uw bungalowvakantie in dit mooie stukje Nederland. Het is tevens mogelijk om een vakantiebungalow te kopen op ons park.

De Groote Vliet

Reserveer uw vakantie eenvoudig en snel

 

Wanneer u een bungalowvakantie in Nederland wilt vieren heten wij u graag van harte welkom op ons recreatiepark in Wervershoof. Heeft u vragen over de activiteiten op ons park of over onze bungalows? Dan bereikt u ons eenvoudig telefonisch via  +31 (0) 228-583 229, of stuur een e-mail naar info@recreatieparkdegrootevliet.nl.