✓ Groen & waterrijk
✓ Eigen viswater
✓ Hondvriendelijk park

Seniorenvakantie Noord-Holland

 

Recreatiepark De Groote Vliet biedt de ruimte voor een unieke seniorenvakantie in Noord-Holland. De Groote Vliet is de plek voor liefhebbers van natuur, water, vissen en historische omgevingen. U geniet van de rust en ruimte van uw eigen vakantiewoning en tuin aan het water. U vindt op ons park gelegenheid om te vissen in de vijver en te borrelen op ons terras.

Heeft u interesse in een verblijf op ons vakantie park?


Bekijk hier al onze accommodaties

Een seniorenvakantie in Noord-Holland, meer dan genoeg te doen!

 

Recreatiepark De Groote Vliet heeft voor iedere vakantieganger activiteiten en mogelijkheden om te genieten. Onze standaard faciliteiten bieden genoeg uitdagingen voor een fantastische seniorenvakantie in Noord-Holland. Het is eventueel mogelijk om een groepsaccommodatie op ons vakantiepark te huren wanneer u met een groep senioren op vakantie gaat. Desgewenst bestaat de mogelijkheid om een groepsaccommodatie aan het water te huren.

·         Wilt u uw kat of hond meebrengen, dan is dat geen enkel probleem. Tegen een kleine meerprijs zorgen wij voor een schone en veilige omgeving voor uw gezelschapsdier.

·         Houdt u van lekker eten en genieten van lang tafelen? Eetcafé t Hartje op ons recreatieterrein biedt u van verse broodjes in de ochtend tot uitgebreid barbecueën in de namiddag!

·         Vissen op en om het terrein maakt uw seniorenvakantie helemaal compleet. Onze specialiteit ligt dan ook bij de voorziening voor vissers. Wij hebben een eigen visvijver op het terrein, maar u kunt vanaf het terrein zo het water op, waar ook gezwommen kan worden in alle rust en vrijheid van de natuur.

Wilt u uw seniorenvakantie in Noord-Holland boeken bij recreatiepark De Groote Vliet en zoekt u meer informatie over het huren van een recreatiewoning? Lees onze online folder voor details over verhuur en verkoop van vakantiehuisjes.

De Groote Vliet

Contact opnemen

 

U kunt uw vragen over onze mogelijkheden voor een seniorenvakantie, dan kunt u deze telefonisch stellen door te bellen naar  +31 (0) 228-583 229. U kunt uw vragen ook stellen door te mailen naar info@recreatieparkdegrootevliet.nl. Met onze jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar om uw verblijf tijdens uw 50+ vakantie een onvergetelijke indruk mee te geven.