✓ Groen & waterrijk
✓ Eigen viswater
✓ Hondvriendelijk park

Recreatiepark De Groote Vliet is het mooiste vakantiepark in omgeving Medemblik. Ons park is voorzien van groenhagen en ligt in een waterrijke omgeving. Rust en ruimte kunnen worden afgewisseld met leuke activiteiten voor jong en oud. Zwemmen, sporten, vissen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor een comfortabel verblijf in een van onze chalets of bungalows en geniet optimaal van uw vakantie. Reserveer vandaag nog de door u gewenste accommodatie!

Heeft u interesse in een verblijf op ons vakantie park?


Bekijk hier al onze accommodaties

Vakantiepark in omgeving Medemblik: comfortabel genieten


Met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en activiteiten bent u met een keuze voor Recreatiepark De Groote Vliet, het mooiste vakantiepark in omgeving Medemblik, verzekerd van een onvergetelijke, zorgeloze vakantie. U voelt zich bij ons snel thuis tijdens een vakantie met familie of een gezellige seniorenvakantie! Onze chalets en bungalows zijn modern uitgerust en van alle gemakken voorzien. Diverse accommodaties op ons park grenzen direct aan het water. Bent u een echte liefhebber van de vissport? Dan huurt u een vakantiehuisje aan viswater, en kunt u direct vanaf de aangrenzende steiger uw hengel uitwerpen. Wilt u meedoen aan een zeilwedstrijd? Ons park is ideaal gelegen, we zitten maar 2,5 km van het regattacenter in Medemblik verwijderd.

De Groote Vliet

Huisdieren zijn welkom

 

Heeft u huisdieren die u graag wilt meenemen naar Recreatiepark De Groote Vliet, het mooiste vakantiepark in omgeving Medemblik? Deze zijn bij ons tegen een kleine vergoeding van harte welkom. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis waarin honden zijn toegestaan. Neemt u voor meer informatie over ons recreatiepark, onze accommodaties of voor andere vragen gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 228-583 229 of door een e-mail te sturen naar info@recreatieparkdegrootevliet.nl. Daarnaast kunt u ook direct onze brochure aanvragen om in alle rust alle informatie over ons park nog eens door te lezen.